Kollagen skapas i kroppen men produktionen avtar med ålder.  Brist på kollagen gör huden slappare och mer rynkig.

Men brister orsakar inte bara rynkor utan kan också ge stela och ömma leder. Därför rekommenderas det vanligen som ett kosttillskott för personer som lider av artrit och inflammation i lederna. Men också ju äldre man blir eftersom att produktionen avtar.

Kollagen är bra för hår, hud, naglar men även för bindväven, skelett, leder och muskeluppbyggnad.

Det verkar även läkande för mag-/tarmkanalen - det behövs alltså i hela kroppen!

Kollagen återuppbygger kroppen samt reparerar den, det kallas även för “limmet” som håller ihop kroppen.

Om man har som mål att gå ned i vikt kan det också vara bra att ta tillskott av kollagen då det kan öka metabolismen.

Johanna har för några månader sedan börjat använda kollagen som tillskott och jag märker en fantastisk lyster i hyn - min bekymmersrynka har också börjat dra sig tillbaka 🙂

Vårt kollagentillskott heter Beauty.

Beauty innehåller förutom kollagen även c-vitamin, e-vitamin, niacin (B3), biotin (B7), riboflavin (b2), zink och koppar.
Den smakar röda bär och är supergod! Beauty är dessutom tillverkad med något som kallas NTC, som gör att drinken har ett näst intill 100% upptag i kroppen! så man får verkligen valuta för pengarna. Kollagenet hamnar där det behövs!

Andras resultat.
"Jag har druckit den i 2 månader och känner att huden på dekolletaget blivit mycket slätare, jag har fått len hud på kroppen och en lyster jag inte haft förut."
"Märker också redan skillnad efter 1,5 månaders användning. Är supernöjd. Fastare o smidigare hud på hela kroppen och händerna börjar nu också bli slätare"
"Jag kan stå på ett ben och ta på mig sockarna istället för att sitta på en stol och med händernas hjälp dra upp benet så att jag når ner..."
"Min nacke är i princip helt bra, tidigare fick jag ont när jag låg fel, satt för mycket framför datorn eller utan förvarning, nu känner jag nästan aldrig av nacken och kommer det något så försvinner det snabbt - ingen alvedon behövs!"

Ännu häftigare än resultat på huden är resultaten på folks leder, värk som minskat och försvunnit. Men det kan man ju inte se. Här kommer några före och efter bilder på synliga resultat.

Hur använder du Beauty?

Det är ett pulver du blandar i vatten och dricker under dagen när du vill - nämnde vi att den är supergod? Just nu: Gratis frakt! Alla eventuella hälsoeffekter vi nämner är våra eller våra kunders erfarenheter, vi garanterar inte att du får samma effekt då det är helt individuellt vad din kropp behöver. Vi tror alla behöver extra näring för maten saknar mycket av näringsämnena den hade tidigare och Vi väljer Fitline därför att vi får resultat och vi ser resultat på vår familj och våra kunder. Vi är återförsäljare av dessa produkter och när du köper dem får du oss på köpet. Vi hjälper dig i den utsträckning du vill. Vi finns för dig!