Ett Liv Fyllt Av Energi Och Glädje

Är du där? Är du glad varje dag du går till jobbet? Är du pigg och fylld av energi på eftermiddagarna? Orkar du umgås med nära och kära? Längtar du till helgerna då du får vara ledig eller njuter du av varje dag?

Många människor lever inte sin fulla potential. De går till ett jobb de inte gillar och sitter av tiden och går hem och klagar på att behöva skjutsa barn hit och dit. De orkar inte göra roliga saker när de är lediga och tillbringar semestern med att bäva för att gå tillbaka till jobbet.

De har småkrämpor som allergier, problem med magen, huvudvärk alldeles för ofta, ångest, dålig sömn, trötthet, ingen kreativitet och orkar helt enkelt inte göra annat än det absolut nödvändiga.

Känner du igen dig i något av det här? Är ditt liv på det här sättet eller är du fylld av glädje och energi varje dag?

Älskar du ditt jobb och har du nog med energi att laga mat till din familj när du kommer hem. Att leka med dina barn och umgås med din partner utan gnäll och bråk?

Allt i livet grundar sig på hur vi mår och vilken energi vi har. Har du tillräckligt med energi hela tiden och slipper dessa småkrämpor som huvudvärk var och varannan dag så kommer du att orka ta tag i allt i ditt liv som är tråkigt och som du inte är nöjd med. ELLER så kommer du att tycka att det är ROLIGT med allt igen. 

Vet du om att det kan vara så enkelt som att du har näringsbrist? Våra celler behöver näring, syre och vatten för att skapa energi och får dom inte det i tillräcklig mängd då skapas obalanser och krämpor som kan utvecklas till sjukdomar om vi låter det vara.

Näring är så viktigt för vårt mående och i dagsläget finns tyvärr inte tillräckligt med näring i maten. Den har minskat drastiskt de senaste 30 åren. Detta bland annat på grund av de tunga maskiner vi använder i jordbruket som pressar ihop jordarna, tydligen finns näringen i jorden men för långt ner och för hårt packad för att kunna nå grönsakerna. Vi kör inte växelbruk längre och låter aldrig jordarna vila utan odlar bara om och om igen samma sak, finns inte näringen i jorden så finns den inte i grönsakerna.

Slipper du kanske några krämpor och får lite mer energi vad skulle det göra med ditt liv? Näring, Syre och Vatten i tillräcklig mängd kan hjälpa din kropp att läka!

Vill du lära dig mer så kolla in vår gratis-kurs "Vad din kropp behöver för att må bra"

Registrera dig nedan så kommer du åt den direkt!

Visa vår GDPR-text