Är det dig vi söker?

Avskyr du ditt jobb eller är du bara trött på att gå i samma hjulspår? eller så kanske du driver ett eget företag och letar efter en extra inkomstkälla?

Stämmer något av detta in på dig och du även skulle vilja hjälpa människor till ett bättre liv så fortsätt läs!

Vi lever våra liv på våra villkor. Vi styr vår tid precis som vi vill och vi har ROLIGT när vi jobbar. Det är en helt annan livsstil än att vara fast i ett jobb.

Vi brinner för att hjälpa andra att hitta DERAS sätt att leva och nå sina drömmar och mål. Nu söker vi DIG som vet att det finns mer i livet och som vill ha ROLIGT. 

Vi söker dig som förstår att man måste jobba för det man vill ha och att du själv skapar ditt liv. Vi söker dig som med stöttning och rätt verktyg tar för dig och gör det du ska för att nå DINA mål. Vi söker dig som tar action! Om du brinner för att hjälpa människor må bra så är du rätt person för oss!

Missförstå oss inte,  det är inget fel att ha ett vanligt jobb. Det är absolut det rätta för de allra flesta människor MEN om du känner att du är lite annorlunda om du känner att du skulle vilja jobba på dina villkor, varifrån du vill och när du vill, då kanske du ska utforska möjligheten att jobba med oss och se var det leder….

Att jobba med oss innebär att hjälpa människor till en bättre hälsa genom fantastiska näringsprodukterna men även med personlig utveckling och att på alla sätt förbättra sitt liv. För att orka ta tag i sig själv och förändra sitt liv så behöver man Energi och därför är våra näringsprodukter en perfekt start så man får ORKEN att ta hand om sig själv och njuta av livet.

Vilka är vi?

Johanna Folmerz & Karin Wälivaara

Vi är två kvinnor som totalt förändrat våra liv och nu brinner vi för att hjälpa andra kvinnor hoppa av ekorrhjulet och ta steget mot sina drömliv. Är det du?

Johanna tog steget för åtta år sedan efter hon börjat med våra näringsprodukter och fått fantastiska resultat.  Johanna är social, ansiktet utåt och den som gillar att prata och föreläsa om både produkterna men även hur det är att driva eget företag och hoppa av ekorrhjulet. 

Karin har jobbat med detta i sex år och är tekniknörden bakom allting du nu läser. Karin är expert på att hitta lösningar med hemsidor, grupper på Facebook, Pinterest och allt kul som man kan utveckla sin business med. Hon är rak och tydlig och vet vad hon sysslar med. Hon syns inte lika mycket utåt men är spindeln i nätet. 

Vi driver tillsammans johannaslivsstil.se som naturligtvis handlar om Johanna och hennes resa från utmattad till egenföretagare och denna sida wfpurpose.se. Här finns idag några kurser i olika ämnen och fler kommer att tillkomma inom personlig utveckling och hälsa. Kanske har du en idé som du vill göra en kurs av?

Nu vill vi hjälpa dig att skapa dig det liv du drömmer om! Vi blir dina mentorer och kommer finnas för dig på vägen, vi är olika och det är vår styrka. Vi kommer att hjälpa dig ta rätt action så du fortast möjligt kommer att komma framåt. 

Du kommer vara en del av oss och vi kommer kunna förändra människors livsstil och hälsa men vi kommer även ha så sjukt kul på vägen.

Klicka på knappen nedan och se om vi kan jobba tillsammans!