Vi söker dig som bor i USA - och pratar svenska.

Avskyr du ditt jobb eller är du bara trött på att gå i samma hjulspår? eller så kanske du driver ett eget företag och letar efter en extra inkomstkälla?

Vill du vara hemma med dina barn kanske eller resa mer?

Stämmer något av detta in på dig och du även skulle vilja hjälpa människor till ett bättre liv så fortsätt läs!

Vi lever våra liv på våra villkor. Vi styr vår tid precis som vi vill och vi har ROLIGT när vi jobbar. Det är en helt annan livsstil än att vara fast i ett jobb.

Vi brinner för att hjälpa andra att hitta DERAS sätt att leva och nå sina drömmar och mål. Nu vill vi expandera till andra länder och söker DIG som vet att det finns mer i livet och som vill ha ROLIGT.  

Vi söker dig som förstår att man måste jobba för det man vill ha och att du själv skapar ditt liv. Vi söker dig som med stöttning och rätt verktyg tar för dig och gör det du ska för att nå DINA mål. Vi söker dig som tar action! Om du brinner för att hjälpa människor må bra så är du rätt person för oss!

Vi söker dig som antingen är rotad i USA eller kanske har en tanke på att flytta hem eller flytta någon annanstans och då ha möjligheten att ta med sig sin business var livet än för dig.

Missförstå oss inte,  det är inget fel att ha ett vanligt jobb. Det är absolut det rätta för de allra flesta människor MEN om du känner att du är lite annorlunda om du känner att du skulle vilja jobba på dina villkor, varifrån du vill och när du vill, då kanske du ska boka ett samtal med oss och se var det leder….

Att jobba med oss innebär att hjälpa människor till en bättre hälsa genom fantastiska näringsprodukterna men även med personlig utveckling och att på alla sätt förbättra sitt liv. För att orka ta tag i sig själv och förändra sitt liv så behöver man Energi och därför är våra näringsprodukter en perfekt start så man får ORKEN att ta hand om sig själv och njuta av livet.

Vilka är vi?

Karin Wälivaara & Johanna Folmerz

Vi är två kvinnor som totalt förändrat våra liv och nu brinner vi för att hjälpa andra kvinnor hoppa av ekorrhjulet och ta steget mot sina drömliv. Är det du?

Johanna tog steget för 7 år sedan efter hon börjat med våra näringsprodukter och fått fantastiska resultat.  Johanna är social, ansiktet utåt och den som gillar att prata och föreläsa om både produkterna men även hur det är att driva eget företag och hoppa av ekorrhjulet. 

Karin har jobbat med detta i 5 år och är tekniknörden bakom allting du nu läser. Karin är expert på att hitta lösningar med hemsidor, grupper på Facebook, Pinterest och allt kul som man kan utveckla sin business med. Hon är rak och tydlig och vet vad hon sysslar med. Hon syns inte lika mycket utåt men är spindeln i nätet. 

Vi driver tillsammans johannaslivsstil.se som naturligtvis handlar om Johanna och hennes resa från utmattad till egenföretagare och denna sida wfpurpose.se som är under uppstart. Här finns idag några kurser i olika ämnen och fler kommer att tillkomma inom personlig utveckling och hälsa. 

Nu vill vi hjälpa dig att skapa dig det liv du drömmer om! Vi blir dina mentorer och kommer finnas för dig på vägen, vi är olika och det är vår styrka. Vi kommer att hjälpa dig ta rätt action så du fortast möjligt kommer att komma framåt. 

Du kommer vara en del av oss och vi kommer kunna förändra människors livsstil och hälsa men vi kommer även ha så sjukt kul på vägen.

Vår samarbetspartner är ett tyskt företag, PM International som grundades 1993.

PM International är ett direkthandelsföretag som tillverkar kosttillskott och hudvård av högsta kvalitet. 

Tack vare sitt patenterade koncept NTC så säkerställs att näringen i produkterna når cellerna - där vi vill ha den. Detta är unikt för våra produkter och vi har ett upptag på ca 95% i dessa produkter att jämföra med ca 30 % på andra högkvalitativa kosttillskott.

Företaget ägs av grundaren. PM har ett stort hjärta och är World Visions största enskilda bidragsgivare och har 1800 fadderbarn runt om i världen. (med ett mål på 10.000)

Odlingar av ingredienser i produkterna ger massor med arbetstillfällen bland annat i Afrika. Produkterna tillverkas i Tyskland.

Ett annat exempel på deras arbete är att de tagit fram en ny Omega 3 som utvinns ur en alg istället för ur fisk som är normalt. Denna alg odlar dom själva under kontrollerade former fria från alla gifter som finns i haven idag. Det är alltså både för att inte fiska ur haven för mycket och för att vi ska få så rena produkter som möjligt utan att minska på vare sig kvalitet eller funktionen i kroppen. 

Dom jobbar alltså även för framtida generationer!

Företaget har varit ett av Tysklands 100 mest innovativa företag flera år raken (trots att dom har kosttillskott och tävlar med teknikföretag t ex så du kan se att våra produkter är något utöver det vanliga)Dom har även högsta kreditvärdighet. Helt utan lån. (Bra att veta om man ska bli partner med dem)

Deras betalningssystem till sina partners är godkänd i EU-domstol som rättvis och fördelaktig. Den är självklart även godkänd i USA och PM har kontor i USA så du och dina kunder beställer från lagret där och du behöver därför inte ligga på något lager.

Låter det här spännande? Vill du veta mer? Boka då ett samtal med oss så vi får berätta. Detta samtal är helt utan förpliktelser från både din sida och vår. Vi vill se att du är rätt person och att vi kommer trivas att jobba tillsammans. 

Vi ser fram emot ett samtal med dig! ​
//Karin & Johanna