Grattis! Du är kvalificerad till nästa steg.
Läs denna text och fyll sedan i ansökan nedan.

Steg 2 av 4

Steg 1: Kvalificering

Steg 2: Ansök

Steg 3: Boka

Steg 4:  Vad händer sen?

Vill du vara din egen chef och styra din tid som du vill? 

Svaret på den frågan är för de allra flesta ja. MEN det är väldigt få som är beredda att lägga ner tiden och engagemanget för att det ska kunna bli verklighet. Om du är beredd att jobba för att nå dina mål så lyssna noga för denna månad letar vi efter två kvinnor som älskar att hjälpa andra att leva hälsosammare och som vill tjäna pengar genom att jobba hemifrån.

Att starta ditt eget företag på dina villkor och nå din fulla potential. Att lära dig hur du kommer igång och får dina första kunder. 

  •  Är du öppen, läraktig, driven, och hälsointresserad?
  • Förstår du att du måste ta action för att nå dina mål?
  • Har du baskunskaper i datoranvändning och är du bra på att prata med människor? 

I så fall kan du vara den vi söker! Du får hjälp att sätta mål, fullständig support i byggandet av din business, expertis både på hälsosidan och tekniksidan. I den utsträckning du själv gör jobbet. Vi lär dig allt du behöver.

Vad ingår?

  • Vi har en facebookgrupp där vi gör Livesändingar Och Berättar För DINA Intresserade Om Våra Produkter,  Vårt Livsstilsprogram Osv 
  • vi Utbildar dig 
  • vi använder våra Näringsprodukter, naturlig näring från frukt och grönt. Av dessa produkter ser vi fantastiska resultat på både oss själva och våra kunder. Du får lära dig mer om dessa när du går vidare.
  • vi har också FacebookGrupp För Dina (och hela teamets) Kunder Där kunderna kan ställa frågor och läsa om andras reslutat, där Informerar vi också Om Produkter Och Erbjudanden Med Chans Till Merförsäljning
  • vi finns båda två här för dig genom hela tiden, vi är två helt olika personer med olika styrkor  och vi vill att du ska lyckas!   
  • och mer....

Om du kvalificerar dig att jobba med oss så kommer det att kosta dig 1132 kronor att komma igång.

I den summan ingår allt vi visade. Varje månad betalar du sedan 912 kronor för produkterna du själv använder vilket du kanske redan tjänar tillbaka månad 2. Detta är väldigt billigt för att starta ett företag!

 Så fyll i ansökan nedan och se om du blir kvalificerad. Samtalet vi har efter det är för att se om vi tror att vi vill jobba tillsammans. Inga förpliktelser vare sig för dig eller oss. Vi vill bara jobba med drivna kvinnor som förstår att detta är en business och att man måste ta action och GÖRA för att nå sina mål.

Nu undrar du säkert varför vi erbjuder så mycket för sån liten investering?

Det är för att vi brinner för det vi gör och vi vill hjälpa dig att hitta vår livsstil. Att våga drömma igen och bestämma själv över din tid. Att bestämma vem du vill jobba med, när du vill jobba och hur du vill jobba. Att ha den tid du vill för din familj och det du älskar att göra!

Vi vill skapa fler tidsmiljonärer helt enkelt! Har du läst så här långt så är detta förmodligen något för dig. Ta chansen att ta reda på mer genom att fylla i ansökan som finns under denna video och boka sen ditt samtal. Vi ser fram emot att prata med dig! 

Vi kan bara ta emot 2 personer just nu och vår kalender fylls snabbt med intresserade så boka ditt samtal direkt så du inte går miste om chansen.

Om ett år kan du se tillbaka på denna dag och undra varför du står kvar på exakt samma ställe ELLER så kan du se tillbaka på denna dag – tacksam för att du tog steget och chansen att förändra ditt liv. 

Fyll i ansökan online form.

© 2021 WF Purpose