Sparka ut utmattningsdjävulen-sp

Vill du sparka ut utmattningsdjävulen? 
Är det ens möjligt?

Jag har satt ihop en kurs som kan hjälpa dig på vägen! Vägen till att ta hand om dig och sparka ut utmattningsdjävulen.

Men du som inte är där än - i utmattningens klor - men kanske på väg dit kan också hänga på!


Jag heter Johanna Folmerz och har själv sparkat ut utmattningsdjävulen, jag brinner för att hjälpa dig göra detsamma. Här har jag satt ihop mina bästa övningar, som jag älskar och själv använder. 

Dessa övningar funkar om man gör dom och om man gör dom på sitt vis, på sina villkor.

Dessa råd och övningar ersätter inte det din läkare har sagt och föreskrivit till dig utan kan användas som ett komplement.  

Jag kan självklart inte garantera några resultat eftersom jag inte känner dig och vet vad du kommer att ta till dig och göra men jag vill gärna hjälpa dig.

Jag har gått från utmattad till frisk och jag har gjort det med dessa favorit övningar och denna kunskap men inte bara det.  

Se denna video för att få veta vad det var som gav mig Energin att ta tag i allting!

Vill du hänga med? Gör det, det är din tur nu! Välj ditt alternativ nedan!

Premium - Få min kurs på köpet när du provar mina näringsprodukter i tre månader. På köpet får du även mig och personliga råd och tips om just din hälsa.

Basic - Beställ kursen utan näringsprodukterna. 

Vad säger mina kunder om mig?

“Johanna är Öppen, inbjudande, vänlig, rakt på sak, rolig, kunnig och påläst, hjälpsam, snabb på svara, ödmjuk"

annika Moberg

“Påläst, underbar, bäst, lätt att prata med, lätt att kontakta, hittar alltid lösningar, min mentor, alltid hjälpsam, hon e bara BÄST helt enkelt. ❤️❤️"

Malin seger Olausson

“Jag har bara positiva ord om Johanna som person 😍alltid glad pigg o inspirerande o peppande, jag blir alltid glad av att höra o lyssna på henne, hon är även hjälpsam."

Ann-Christine Leandersson

“Johanna är proffessionell, varm, klok, kunnig, intelligent, autentisk, glad, go, bra vän, vänlig, mänsklig och lätt att tycka om"

Sofia Forsgren Böhmer

Om du beställer Sparka ut Utmattningsdjävulen idag så får du också:

Daglig checklista 

Att hålla ordning på vad du ska göra under dagen skapar ett lugn. Den här checklistan kan du använda för att planera dagen men även för att reflektera över vad som fungerade och inte så du kan förändra det som gick mindre bra. 

Mät dina framsteg

Att se hur du har mått varje dag och se om du går framåt eller bakåt är en viktig del. Eftersom man glömmer så lätt hur gårdagen var så får du en liten "mood-tracker" så du kan se dina framsteg. 

Vill du hänga med? Gör det, det är din tur nu! Välj ditt alternativ nedan!

Premium - Få min kurs på köpet när du provar mina näringsprodukter i tre månader. På köpet får du även mig och personliga råd och tips om just din hälsa.

Basic - Beställ kursen utan näringsprodukterna. 

Johanna Folmerz
Johanna Folmerz

Skapare av "Sparka ut Utmattningsdjävulen"

Johanna driver Johannas Livsstil. Hon är en mamma i sina bästa år som väljer att se det positiva i varje ögonblick. Det har dock inte alltid varit så. I många år styrdes hon enormt av yttre omständigheter men idag vet hon att hon kan påverka sitt liv exakt som hon vill ha det och då väljer hon att se det positivt, enkelt eller hur?


  • Gift med tre barn och en hund
  • Blir galen utan träning
  • Älskar Naturen

Hon lever och andas hälsa och välmående och är en tvättäkta hälsonörd som fuskar med kosten ibland.

 Hon älskar att få hjälpa människor till bättre hälsa på alla plan. För henne är det superviktigt att få göra det hon brinner för till 100% på sitt eget sätt och på sina villkor. 

 Hon har själv varit utmattad under många år och vet exakt hur det är och vågar prata om det, idag riktar hon sig väldigt mycket mot dig i utmattning och coachar dig till bättre mående. 


P.S. Idag kan vara början på något nytt. Är detta dagen det börjar att vända för dig? Tar du steget så kan det vara så, fortsätter du i samma hjulspår så ändras inget! Jag ser fram emot att hjälpa dig!


@WFPurpose